Саниране на апартаменти


Предлагаме частично саниране на сгради по алпийски способ.

Побързайте докато не са влезнали в сила новите промени в Закона за етажната собственост.

Те са приети на второ четене и ще влезат във сила до дни!!!

Фирмата разполага с две мобилни групи монтажници алпинисти и има възможност да поеме всякакви обекти независимост от големината и трудността на изпълнение.

За нас няма голям или малък обект, премаме всякакви предложения за работа.

При интерес от Ваша страна, наш представител ще направи безплатен оглед на място, ще направи количествена сметка и ще Ви изготви най-добра оферта.

Санирането на апартамента ще вземе максимално три работни дни.

Работим чисто и професионално.

 

МЕТОДИ НА РАБОТА ПРИ САНИРАНЕ НА АПАРТАМЕНТИ.

 

Топлоизолационната система се поставя върху добре подравнена и чиста основа. За целта е необходимо първо да се свали ерозиралата стара мазилка, в някои случаи , даже цялата мазилка. Грундира се основата, след което се пристъпва към лепенето на топлоизолационните плочи към стената при температури от 5 до 30 градуса. Допълнителното укрепване е дюбели трябва да става не но рано от 24 часа след залепването на плочите (при температура 20 градуса и относителна влажност на въздуха 65%). Върху така закрепените плочи се полага първия шпакловъчен слой, армиран с алкалоустойчива PVC мрежа, положен вертикално. Втория шпакловъчен слой се полага не по-рано от 24 часа след първия. Нанасянето на новата мазилка се извършва не по рано от 3 дни от полагането на втория шпакловъчен слой, при посочените по горе температурни условия.

В зависимост от качеството на материалите и дебелината на топлоизолационните плочи квадратен метър фасадна изолация варира.